تعلم واقرأ وارتقِ
[img]صنية سمك بورى بالبطاطس Uoou910[/img]

تعلم واقرأ وارتقِ


 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
غفرانك ربنا واليك المصير
رب زدني علما
سجل بالمنتدى ليظهر لك باقى المواضيع المهمه
سبحانك لا علم لنا إلا ما علمتنا أنك أنت العليم
علم اولادك برياض الأطفال والصفوف الأولى من التعليم الابتدائى
مجدى يونس ببورسعيد
أهلا بك من جديد يا زائر آخر زيارة لك كانت في
آخر عضو مسجل ahmed555m فمرحبا به

عزيزى زائر المنتدى مرحبا بك نرجو التسجيل حتى تشاهد باقى الصفحات المختفية بها المواضيع المهمة

شاطر
 

 صنية سمك بورى بالبطاطس

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الهانم

الهانم

عدد المساهمات : 31
تاريخ التسجيل : 13/06/2012

صنية سمك بورى بالبطاطس Empty
مُساهمةموضوع: صنية سمك بورى بالبطاطس   صنية سمك بورى بالبطاطس Icon_minitimeالجمعة ديسمبر 14, 2012 12:03 am

صنية سمك بوري بالبطاطس


المقاديــــــــــر


(1) حوالي كيلو سمك بوري
وينظف ويغسل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


(2) كرفس وبقدونس مفري- بصل مقطع- طماطم مقطعة- توم مقطع -توم مدقوق بالكمون والشطة

وممكن اضافة جزر مبشور او شبت - فلفل حار حسب الرغبة
[البطاطس حوالي نصف كيلو
ونقطعها ترنشات بس تكون رفيعة نوعا ما .

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
"الطريقة بقي"---------

( 1) نجيب [color=Red]الصنية ونضع فيها البطاطس كدة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

(2) نحشي السمك بالحشو بعد ما نقطع الحشو ونضيف عليه التوم المدقوق
مع الكمون والشطة وشوية ملح ونقلبهم ونحشي السمك ويرص بالصنية



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدين نرش علية من فوق با قي الحشوة ويقطع الليمون تر نشات
ويوضع فوق السمك

ونرش كمان علي السمك شوية كمون وملح وعصير ليمون


وبعدين بقي ممكن ناخد السمك علي النار من فوق غلوتين


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[b][b]ثم

يدخل الفرن ليحمر وجهه بعدها

وممكن نحمر الوجه علي الشواية


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وكدة بعد ما يطلع من الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ويقدم بالهنا والشفا ياااااااارب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ويا سلام بقي لو معاه طبق ارز بالبصله والجزر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وكمااااان طبق سلاطة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


((ملاحظة هامة وهي ))

انا لم اضع زيت خالص لان السمك البوري بيكون دسم
ولا يحتاج لاي زيت

بس لو تحبي ممكن ترشي شوية زيت علي الوجه
حسب رغبتك انتي
منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صنية سمك بورى بالبطاطس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
تعلم واقرأ وارتقِ :: المطبخ وجبات طعام غذاء اطعمة اطباق-
انتقل الى: